Sinds Rusland in oorlog is met Oekraïne is er sprake van een groeiend tekort aan vrachtwagenchauffeurs en hogere brandstofprijzen in Europa, en de rest van de wereld. Hierdoor kunnen leveringen langer duren. 

Binnen Nederland kan dit 1 week zijn, in Europa 3 weken, in Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika soms tot 8 weken. Houd hier rekening mee voordat u bestelt. Als u het echt snel nodig hebt, kunnen we ook per expresse verzenden. Er zijn extra kosten aan verbonden.

 

Superdoughhook.com  

 

Superdoughhook is het adres voor uw ideale deeghaak! Voor diverse merken keukenmachines maken wij hoogwaardige deeghaken.  

 

Dankzij de speciale spiraalvorm kneden onze haken vele malen beter dan de standaard deeghaken. Het deeg "klimt" niet omhoog zoals bij een standaard deeghaak maar blijft grotendeels mooi in de bodem van de kom liggen waardoor het deeg optimaal gekneed wordt. 

 

Kijk aan de rechterkant van deze pagina voor verschillende deeghaken die op verschillende machines werken. Ook hier is de vergelijkingstest van de originele Kitchenaid deeghaak en onze Superdoughhook JP12 deeghaak.  

 

Onze deeghaken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor de meeste bekende merken. Voor advies of vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

Sinds 1989  

 

Ons bedrijf is opgericht in 1989 en sindsdien produceren wij onderdelen en elektronica voor allerlei machines. Voornamelijk notenbrekers,                                    

Verwarmingssystemen, 

pompsystemen, 

vulmachines.  

 

Superdoughhook.com is opgericht door Jan de Jong. Sinds 2010 maakt Jan diverse hoogwaardige spiraalvormige kneedhaken.  

 

Daarnaast repareert en repareert Jan keukenmachines zoals Kitchenaid, Kenwood, Bear en Hobart.

 

Ondersteunde modellen  

 

Wij maken spiraaldeeghaken voor oa: 

 

Kitchenaid / Kenwood / AEG KM4000 / Sunbeam MX / Espressions of Australia / Solis Kitchen Queen Pro / Hobart / Smeg SMF01 / Magnani / Tefal / Wartmann / Domo en nog veel meer.

Vul uw machine in op de zoekfunctie en dan kunt u zien wat we voor uw machine hebben.

Kijk ook eens in onze webshop voor alle beschikbare spiraaldeeghaken, kloppers, garde's, banketbakkersmessen en pastakneders!