Ontwerpen en produceren

Samen met producenten en klanten/gebruikers van keukenmachines onderzoeken wij wat er mogelijk is om de productie van brooddeeg in  keukenrobots te verbeteren. 

Dit is de manier om een goed product te krijgen voor een redelijke prijs.

Wij verkopen en verzenden naar elk land over de hele wereld.

 

Garantie

Wij geven onze klanten een goede garantie. 

Wanneer u dus niet tevreden bent over onze producten, kunt u deze binnen 60 dagen onbeschadigd retourneren door deze, na eerst contakt met ons te hebben gehad, sturen naar: 

JP de Jong Parts, Willaertpark 15, 5144VN Waalwijk NL. 

Zodra wij het product hebben ontvangen, sturen wij u uw geld terug op de wijze die u wenst. 

De normale garantietermijn bedraagt 2 jaar na aankoop.

Privacy

 

JP de Jong Parts, eigenaar van SUPERDOUGHHOOK.COM registreert de gegevens van haar klanten in onze administratie. 

 

JP de Jong Parts, Willaertpark 15, 5144 VN Waalwijk, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens. De verwerking van persoonsgegevens is in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. De informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de facturatie en adressering van de goederen die besteld zijn bij SUPERDOUGHHOOK.COM

 

Nadelen

U ontvangt geen track 'n trace-e-mail van de vervoerder wanneer goederen worden afgeleverd wanneer u deze op eBay koopt. 

EBay stuurt de track en trace code niet altijd naar haar klanten. Voordat u de goederen ontvangt, ontvangt u van de vervoerders op uw e-mailadres een e-mail over wanneer de goederen worden geleverd. Als u graag track 'n trace informatie wilt ontvangen, kunnen wij deze aan u verstrekken nadat wij van u een e-mail met uw naam en adres hebben ontvangen waarin u hierom vraagt. 

Betalingen

 

Betaling vindt plaats via PayPal, Ideal of creditcard.