Ontwikkeling en produktie

 

Samen met producenten en klanten/gebruikers van keukenmachine's onderzoeken wij de mogelijkheden om de productie van brood in hun

keukenrobots te verbeteren.

Op deze manier krijgen we een goed product tegen een redelijke prijs.

We verkopen en versturen onze deeghaken naar elk land ter wereld.

 

Garantie

 

De garantie aan onze klanten is zeer uitgebreid. Als u niet tevreden bent over onze producten, kunt u die binnen een termijn van 60 dagen, na overleg, onbeschadigd aan ons terugsturen:

JP de Jong Parts, Willaertpark 15, 5144VN Waalwijk NL.

Zodra we het product ontvangen hebben, sturen we u het geld terug via uw PayPal account of bankrekening.

De normale garantie periode is 2 jaar na aankoop.

Privacy 

 

JP de Jong Parts, eigenaar van SUPERDOUGHHOOK.COM neemt de gegevens van de klanten op in haar administratie. 

JP de Jong Parts, Willaertpark 15, 5144 VN Waalwijk, Nederland, is verantwoordelijk voor het verwerken van die informatie. Dit gebeurt in overeenstemming met de Wet Persoonsgegevens AVG. De informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de administratie en het versturen van de bestelde goederen bij SUPERDOUGHHOOK.COM

 

Voordeel: 

Informatie zoals uw e-mail adressen worden niet aan vervoerders of anderen verstrekt om onnodige spam aan u te voorkomen. Het komt voor dat vervoerders uw email adres verkopen.

 

Nadeel

Er zal geen track ‘n trace e-mail door de vervoerder gestuurd worden wanneer hij langs komt om de goederen af te leveren. Mocht u niet thuis zijn, dan laat hij een bericht achter, of komt de vervoerder op een later tijdstip terug.

Mocht u wel de track ‘n trace informatie willen ontvangen, dan sturen wij u deze graag op uw verzoek per e-mail naar u toe. 

 

Betaling

 

Betaling kunt u doen via PayPal, Ideal en kredietkaart.