Refurbished Kitchenaid Artisan

 

Gereviseerde Kitchenaid Artisan

Sinds een aantal jaren repareren we ook Kitchenaid machines. Door de jaren heen komen er ook vragen over het reviseren van keukenmachines zoals Kitchenaid en Hobart. Dat doen we dus ook. We kunnen ook uw machine reviseren of repareren als u dat wilt omdat uw machine bijvoorbeeld een emotionele waarde heeft.

 

Twee jaar geleden zijn we begonnen met de verkoop van gereviseerde Kitchenaids Artisan. We hebben veel verschillende kleuren in voorraad. Als u een gereviseerde Kitchenaid met twee jaar garantie zou willen, neem dan contact met ons op over welke kleur uw voorkeur heeft en dan kunnen we kijken of we die op voorraad hebben, het wisselt per dag afhankelijk van de verkopen van deze perfecte machines.

We kunnen ook stickers leveren voor uw machine zoals logo's of gewoon iets leuks zoals de naam van uw hond, of pootafdruk van uw kat.

De stickers worden hier in huis naar wens gemaakt.

 

De prijs van een gereviseerde Kitchenaid Artisan begint bij €350,00 met alle standaard accessoires zoals mengkom, platte klopper, C-haak en garde. Mocht u de voorkeur geven aan een spiraal kneedhaak in plaats van de standaard C-haak dan kost de aluminium/zink kneedhaak  JP12(deze mag NIET in de vaatwasser!) € 25,00 extra en € 75,00 extra voor de RVS kneedhaak JP12A.